2012. november 7., szerda

A legtöbb lájkot kapott fénykép

Scout Tufankjian: Michelle és Barack Obama (2012)

Scout Tufankjian még augusztusban fotózta le az elnöki párt. A kép, melyet Obama választási győzelme után tettek a Facebookon közzé, viharos gyorsasággal a legtöbbek által kedvelt fénykép lett.

Barack Obama újraválasztott amerikai elnök átöleli feleségét, Michelle-t. A felvételt, melyhez a Four more years. aláírást fűzték, még csak ma reggel tették közzé Barack Obama hivatalos Facebook oldalán, de máris történelmet írt. Pár óra leforgása alatt több mint kétmillió felhasználó lájkolta és ezzel a Facebook történetének legtöbb ember által kedvelt fotója lett.

A felvételt Scout Tufankjian készítette augusztus 15-én Dubuque-ben Iowa államban. Obama és stábja Iowa államba utaztak több napra a választási kampány részeként. A First Lady és az elnök már több napja nem látta egymást. Találkozásukat örökítette meg a fotós, aki fontosnak tartja, hogy ne csupán közszereplőként, hanem valódi párként mutassa be a házaspárt.

Tufankjian nem gondolta volna, hogy a felvétel ilyen jelentős lesz, sőt meg is feledkezett róla. Nagyon meglepődött, amikor az egyik barátjától értesült a Twitteren, hogy az általa készített kép rekordot döntött.

(via hvg.hu; Gizmodo)

Tetszett a cikk? Kövesd a blogot a Facebookon és a Twitteren is, ahol további tartalmakról is értesülhetsz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kritika? Vélemény? Észrevétel? Ide írd! Akár regisztráció nélkül is!